Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Rizzo Étterem és Pizzéria
Cím: 2500 Esztergom, Lőrinc u. 3-5.Email: info@rizzo.hu
Web: http://www.rizzo.huTelefon: +36 33 312 667

Bevezető

A festői szépségű Dunakanyarban, Esztergomban működik a Rizzo Pizza. Egy olyan hely, ahol a fiatalok, a családok, a baráti társaságok egyaránt jól érezhetik magukat. Ahova szívesen tér be az, aki egyedi hangulatú környezetben, barátságos személyzet által készített és szervírozott kitűnő ételeket szeretne fogyasztani.

Bemutatkozás

Nem csak a kemencében sült, bőségesen feltétezett pizzák széles választéka, hanem az ízletes tészták és frissensültek is visszacsalogatják azt, aki egyszer belekóstolt az itt készült ételek valamelyikébe. Aki megkóstolja eredeti olasz házi recept alapján főzött fagylaltjainkat mindenképpen elégedett lesz.
Étlapunkat igyekszünk kreatív, eredeti ötletek révén folyamatosan bővíteni, a vendégek igényei szerint alakítani. Nagy hangsúlyt fektetünk a frissen beszerzett, eredeti és egészséges alapanyagokra. Pizzáink light (graham) tésztával is rendelhetőek. Tésztaételeink mindegyike durum lisztből készülnek. Salátáinkat helyi termelőktől származó alapanyagokból állítjuk össze. A hagyományos olasz recepteken keresztül megpróbáljuk a magyar ízvilág kedvelőit is kielégíteni.
Itallapunkon megtalálja a minőségi magyar és olasz borokat, a teljes körű rövidital választékot, valamint rendelhet alkoholos és alkoholmentes koktéljaink közül is. Desszert italnak pedig ajánljuk a már említett kitűnő olasz fagylaltunkból készült Shake-jeinket. És végül de nem utolsó sorban , ha méltón szeretné befejezni étkezését, vagy akár csak egy eredeti olasz Cappucino-ra térne be, szívesen ajánljuk prémium minőségű Café Perté kávé különlegességeinket. A nyári szezonban két kerthelyiségünk is fogadja a betérőket. Így nagyobb társaságoknak, rendezvényeknek is helyet tudunk biztosítani. Vállaljuk céges rendezvények, családi összejövetelek, születésnapok lebonyolítását. És ha kisbabájával érkezik sem kell csalódnia bennünk, éttermünk teljesen bababarát felszereltségű, így a gyermek etetőszékeken túl, pelenkázó helyiséget is biztosítottunk az anyukáknak.
Ételeinket nem csak helyben lehet elfogyasztani, a házhozszállítás Esztergom, Esztergom-Kertváros, és Párkány területén ingyenes. Dorog területére 8000-Ft-os megrendelés felett ingyenesen szállítunk ki, ez alatti megrendelések esetén 600.- Ft megrendelési díjat számítunk fel. Egyéb településekre is vállalunk kiszállítást előre egyeztetett feltételekkel. Természetesen a környező településekre is vállaljuk a kiszállítást, felár ellenében.Szakácsainknak köszönhetően, akár 45 percen belül az olasz konyha hagyományos ízeit tudjuk az otthonába varázsolni. Vendégbarát akciókkal és állandó minőséggel várjuk kedves megrendelőinket.
A Rizzo Pizza vezetősége és személyzete egyaránt igyekszik egyre magasabb szintű követelményeknek eleget téve kiszolgálni vendégeit, reméljük a közeljövőben Önt is!

Keresőszavak

étterem ,pizzéria, vendéglátás, kitelepülés, SZÉP kártya, Erzsébet utalvány, pizza kiszállítás


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink